110315 Mamma Sandesh



Hej!

Hoppas allt är bra med er. Här är några bilder på mamma Sandesh en vårig vinterdag. Tagna för ett tag sen den 2011-03-15. Ute på lunchpromenad.


Sandesh och granntiken Tilda som är en drever


Sandesh fyller 5 år i sommar och Tilda fyller 2 år innan sommarn.




Tilda luktar Sandesh i baken. Sandesh har inte börjat löpa ännu efter att hon haft hundvalpar. Hon löpte i mars i fjol. Sedan fick hon hundvalpar 29 maj. Diade dem juni, juli.


Vad härligt det är ute i vårsolen!


Sandesh och Tilda leker lite på denna lunchpromenad.


Har börjat jogga lite på slutet. Sandesh joggar givetvis med. 2-4 kilometer per gång. I april får jag öka till 5 km, i maj 7,5 km - 1 mil ibland, för att uppnå att jogga 1 mil 9 juni. Blodomloppet i Borlänge. Kul att träna inför något. Målet är bara att orka jogga 10 km. För motionens skull. Det är så skönt efteråt när man har joggat.

Härliga vår! Snart kommer den på riktigt! Sommartid söndagen den 27 mars!

110321 Brev från Lexies matte

Hejsan!

Nu var det längesen vid hörde av oss, tiden går så snabbt! Lexie mår bra, hon har blivit så lugn och mysig. Ute kan vi han henne lös, förutom då vid går på promenad. Hon lyssnar jättebra för det mesta :) Hon har inte löpt än, hur är det med dom andra tikarna i kullen? En sak vid lärt oss är att hon inte tål kokta nötben. Hon spydde två dagar efteråt och blev helt matt stackarn, så hon fick äta ris och då blev det bättre snabbt. Hoppas att allt är bra med dig och mamma din!

Mvh


RSS 2.0