100930 Liza

LIZA

Här nedan har jag fått ett mail och bilder av Liza:s nya ägare. Vet inte då bilderna är tagna men mailet fick jag idag.

Så här skriver dottern i familjen:




Hej hej!

Vi är supernöjda med Liza. Men hon är en buse allt! ;-)
Hon har verkligen jättelätt att lära sig saker. Hon kan redan sitt, ligg, tass och kryp. Snart kan hon rulla runt också. Vi har anmält henne till en valpkurs som skall börja snart!













Lena skriver:

Hej!

Hösten har kommit och vintern närmar sig med stormsteg. I morgon är det Oktober redan. De senaste två dagarna har bjudit på underbart höstväder, men mornarna har varit frostiga och kalla. Bävar lite inför vintern. Jag tycker just november är en tråkig och mörk månad. Bättre när snön kommer och det blir lite ljusare ute. De säger att det skall bli en kall vinter som i fjol igen... Burr! Vargavinter! Men ändå härligt med riktig vinter. Men någon måtta får det vara! Det var så kallt, så mycket snö och så lång vinter sist! Vi får se vad det blir!

Själv har jag joggat med mamma Sandesh 5 km två dagar på raken, både tisdag och onsdag. Bra för henne att göra av med lite energi! :-)  (... och bra för mig att röra på mig som sitter stilla på båda mina jobb.)
Man kan inte tro att Sandesh i slutet av maj födde 14 st dalmatiner-valpar! De har sett björn i närheten av Hedemora i joggingspåret, vill INTE stöta på någon. Hu då!

Igår blev valparna 4 månader! Grattis! Nu är de gamla nog att börja ställas ut på utställning för dem som vill! Valpklass finns på vissa utställningar, 4-6 månader. Vad jag hört gör Laika tidig debut på utställning söndag 10 oktober! Lanilo och Loke gör debut i Kungsgården 17 oktober. Det är inofficiella utställningar. Övningsutställningar. Inte en riktig en som resultaten registreras på hunden. Någonstans i Gävle-Valbo trakten är utställningen. Spännande. Bra att börja tidigt. Bra övning! Kanske inte är så lätt från början men övning gör färdighet! Stort LYCKA TILL! Hoppas jag får mail med någon bild och omdöme/resultat att jag kan lägga in på bloggen! Kanske kul för kullsyskonens ägare att se hur det gick!

Alla valpar börjar på bokstaven "L". Bokstaven L som i Lena. Men de har andra smeknamn, "nya namn". Såsom Sigge, Zorro, Doris, Romeo med mera!

Ha en skön höst så hörs vi!

//Kramar Lena.


100924 Lassie

Onsdag 29 september fyller valparna 4 månader! GRATTIS! Tiden går fort! Här är några bilder på Lassie som jag fått per mail av nya ägarna!


LASSIE

Lassies nya familj och ägare skriver:

Lassie växer så det knakar. Hon är mysig. Lite envis och busig, men charmig så in i baljan! Hon har kommit till ett hundparadis. Lukter i vart hörn och mycket att undersöka överallt. Bara på vår gata är det fyra hundar till. 

Det går jättebra med Lassie och hon verkar trivas. Det bästa hon vet är att gosa men har inte riktigt kommit på det där med att gå fint i koppel, men det jobbar vi med!





Likt en tiger!



Pömsig! Ser skönt ut!
Ser faktiskt nästan svart ut på bilden, men hon är brun.

Det är så kul att få mail, msm och bilder på valparna! Jag förstår att de växer så det knakar nu första halvåret!

100922 Lexie

Hej!

Har inte hunnit lagt in bilderna förrän nu. Men fick ett mail från lilla Lexies ägare onsdag 22 september med följande bilder.


Lexie

Lexies ägare skriver:

Det går superbra med Lexie, hon är en så mysig liten tjej. Inget kiss inne nu på flera veckor och det är skönt. Hon verkar veta nu var man ska säga till om man vill ut och kissa. Jag tränar lite koppeltränning med henne nu, försöker få henne att inte dra så mycket. Det går väl sisådär, men vi får öva vidare så kan hon det snart. Hon är otroligt snabblärd och kan redan sitt, ligg, give me five, rulla runt och kryp =)

Just nu ligger hon på en filt framför vår kamin, favoritplatsen tror jag, där det är varmt och skönt.



Valpar har stor förmåga och hitta på alla möjliga slags sovplatser! Detta ser skönt ut. Bara hon inte biter i säcken eller kissar!



GIVE ME FIVE!
Ha ha. Vad gulligt! Hon ser ut att tänka lite på godis, eller!? Ögonkontakt med matte innan belöning är bra!

100918 Valdag


100918 Ute på söndagspromenad, ledig dag. Sandesh ser en katt som är intressant!



100918 Mamma Sandesh börjar återfå håren/päls som hon tappade i samband med att valparna tuttade så länge. :-) Valparna blev 16 veckor gamla igår lördag. Tiden går. En härlig höstdag idag. Har även röstat idag. Jobbade natt igår kväll i Falun. Nu skall jag hem och mocka och ta in hästarna. Ha en fortsatt härlig söndag! Kram.

100918 Lora


Tina, en vän, skickat mms till min mamma och skriver: Hej Marianne! Har idag haft besök av Lora. Gud så söt. Mvh Tina. (Tina är en trevlig, "go" och glad person...!)

100917 Loke

Hej!

Fredagen den 17 september fick jag mail från Lokes nya ägare med fina bilder! Jag blev alldeles tårögd! Hade bara mobilen att kolla mailet på. Bilderna tog så lång tid att öppna. Nu sitter jag vid datorn som jag lånar på jobbet. Är på promenad hit med mamma Sandesh. Vad jag kommer ihåg av Loke var så go, snäll och lugn. Men han var väldigt vit och med för lite prickar på ryggen. Tycker det är så kul att se bilderna. Han verkar ha det bra!


Loke. Pusskalas. Vilken go bild!



Loke. Tittut. Loke var så härlig trots att prickarna inte var de snyggaste!



Loke. Herren på täppan!



Loke. Busbilder. I Lokes nya hem finns en hundkompis!



Loke. Ägaren skrev: En dålig uppställningsbild, verkligen svårt att få dem att stå still och bra. Loke är anmäld till utställning i Kungsgården 17 oktober! Mest för skogs skull och att komma ut på lite, kommer väl säkert få anmärkning på få prickar, men kul att få annat omdöme med!

Jättekul att Loke är anmäld på utställning! Förutom att han har för få prickar är han väl fin! Då jag provade ställa upp de små valparna för att fota dem från sidan osv, lite snabba uppställningsbilder, mest för att se prickar mm för köpare, då de var ännu mindre, var det också svårt att få dem stå bra, stilla osv. Bra att öva på det!

Jag som inte vet någonting om utställning... Vad man ska tänka på är kanske:

Frambenen skall vara raka. Vertikala.

Bakbenet skall vara lite längre bak så man ser vinklarna på bakbenen. Man skall se att det är en rak linje uppefrån hasen ner till foten. Om man tittar på denna uppställningsbild på Loke är fötterna lite för långt bak. Linjen är inte rak från has till fot. Vertikal alltså... Att tänka på bara på utställning.

Sedan tror jag ryggen skall vara rätt rak, inte svankryggig, inte kutryggig. Men tror det är okej att det är lite uppförsbacke mot huvudet och nedförsbacke mot svansen. Men att ryggen är rätt rak??? Vet inte det.

På utställning. Man kan behöva ett tunnt fint koppel och ett tunt halsband. Strypbank okej. Det kan vara en tunn kedja eller tunnt snöre. Sedan sätter man halsbandet alldeles längst upp bakom öronen. Om kopplet är väldigt långt kan man vika det längst upp någon gång och knyta ihop. Så det inte slänger runt omkring hunden utan ser prydligt ut. Kolla på bilder på andra hundar som ställs ut! Fråga i zooaffären på förslag till tunt koppel och halsband till utställning.

Fråga sådana som kan om utställning! Kolla på hur de gör! Kolla vad de har för grejer!


100917 Liza


100917
Min mamma Marianne har idag varit förbi och hälsat på Liza i Lizas nya hem och Liza kände igen mamma.
Mobilfoto mms:at till mig från min mamma.

Om man har dalmatiner är svart inte en bra färg. Svarta byxor blir fulla med vita små hår. Svarta filtar likaså....

(Vet inte om bilden visar fel, men hon ser lite rosa ut...?, jämfört med bänkinredningen. Kanske är ljuset på något sätt... Jag har hört någonstans att om dalmatiner blir "rosa" får de för mycket protein. Kanske späda ut lite och ge lite färsk vitkål, lite gurka, lite råris till maten, koka lite broccoli och ha i maten eller byta hundmat till med lägre protein. Om valpen växer för fort eller om den är i bra hull kan man byta till vuxenfoder tidigare... ??? När de är vuxna skall dalmatiner ha 22 % protein sägs det... ???)

TREVLIG HELG allesammans! Kul att få bilder mailade och sms:ade!

100917 Lexie


Trevlig helg önskar Lexie och kompisen Nellie!

100915 Lona


100915
Här kommer lite mobilbilder från Lonas nya ägare. Han skriver att de precis, med Lona, varit hos svärföräldrarna som har en labrador blandis och de har busat konstant i tre timmar!!!! Lona har det bra och har mycket energi!



100911



100830
Lona en tik med leverbruna prickar

100915 Mobilbilder från nya valpägare

Hej!

Jag är inte så bra på min mobil iPhone att överföra bilder till datorn. Det blir inte bra bilder med den, därför tar jag nästan aldrig några bilder med den, utan fotar med min lilla fickkamera.

Jag har fått några bilder på mms från de nya valpägarna. Det är jättekul att höra av hur det går med valparna och se hur de ser ut. Hur som helst - jag sparade nu ner bilden på telefon från mms:et och sedan mailade jag den till mig själv och sparade ner på datorn. Lite knepigt sätt kanske men fungerade i alla fall. Med min gamla telefon Nokia sparade jag ner en massa bilder till datorn och det var lätt, helt oteknisk är jag inte, hmmm, jag lär väl mig med den nya så småningom. Allt är lätt då man väl kan det.... Måste kolla instruktionsboken. Man kan i alla fall göra det genom iTunes och synkronisera med iPhone... ??? Här nedan är några mobilbilder. Hoppas det är okej om jag lägger in dem! Det blir inte så bra skärpa men bättre än inget! Tack så jättemycket för bilderna! Om ni valpägare mailar bilder och jag får lägga in dem på bloggen blir jag glad. Kanske kul för de andra valpägarna och se hur de andra valparna i kullen ser ut!


100915 Onsdag
Här är då Lukas som numer heter Romeo. Han flyttade ända till Norge. Fick idag ett mms med denna bild. Han växer fort. Väger redan 17 kg och är ca 47 cm hög!!!! Han äter allt möjligt. Igår åt han en död mus!!! (Efter det fick han maskmedel!) 15 veckor gammal i lördags. Blir 4 månader den 29 september.



100903
En liten Lexie och lillhusse myser. Nya ägaren hälsar att allt går så himla bra. Lexie är väldens mysigaste hund. Hon sköter sig galant, men några få busstreck har hon hunnit med :-) . Pojkarnas leksaker är väldigt roliga att tjuva minsann! Lexie har även en hund som sällskap i nya familjen!



100902
Lukas (Romeo) har flyttat till Norge som sagt. Här 2 sept har han växt mycket och han väger ca 10 kg. Han gillar all mat. Han går bra ihop med de andra djuren i familjen. Gillar att jaga katt! :-)
Lukas fick en lång tur till Norge. 78 mil. Bor nu i västra Norge. På vägen var han snäll och sov nästan hela turen lördag eftermiddag - söndag lunch.




100902
Även Lukas har en hundkompis i nya familjen!



100831
Linus var den första valpen som åkte. Söndag, dagen efter han var 8 veckor gammal. Detta är en bild som jag fått mms:ad från nya ägarna. Linus heter nu Sigge och ligger här i soffan och har det bra! :-)

100911 Savitri


En bild på Sandesh:s moster Savitri.

100911 Lördag

Fredag 10 september jobbade jag hela dagen och sedan på natten. Mamma kom och hämtade Laika, den sista valpen, efter fredag lunch och sedan fick hon vara med mamma hela helgen fredag - söndag förmiddag/lunch då hon åkte. Själv städade jag bort hundhage inomhus och hundhage utomhus hemma vid mig hela lördagen. Tog sin lilla tid att klippa upp alla platsband, balsnören och ta ut mälor mm. Men nu är det gjort. Sedan var jag i Vikmanshyttan en sväng på kvällen. Senare på kvällen var jag ut med min kompis Malin på puben i Hedemora. Pratade på Kingens trappa efteråt, åt kebabtallrik och var på efterfest (men då drack jag inget). Kom i säng först klockan 6 söndag morgon.


Valparnas mamma Sandesh har mycket mycket energi igen trots hon nyss fått 14 valpar och som vanligt hos dalmatiner mycket mycket hungrig! Här tigger hon av Björn.



Ah, funkar det inte stå och tigga så kan man ju sitta fint och tigga!



Detta är en sjumånaders tikvalp. Hon kommer från Sandviken. Mamman heter EG och pappan är Danilo. Samma pappa som min kull hundvalpar har. Denna tik heter eller kallas Vilma tror jag. Bor numer i Vikmanshyttan. Lite kul att se en halvsyster till Sandesh valpar. Sandesh och denna tik är inte släkt.


Vilma, 7 mån, mamma EG, pappa Danilo. Hon har varit på utställning i Möklinta och de tyckte hon var lite valpig då, men jag tyckte hon hade blivit riktigt stor och grov för att vara 7 månader. Hon var ju nästan lika stor som Sandesh.



Lördag kväll var jag ut en sväng men min vän Malin i Hedemora och här skall hon måla läppglans på grabbarna på puben!
Söndag 12 september blev sedan även sista valpen Laika såld. Så nu skall jag ta tag i mina hästar. De har hittills fått gå ute på bete med högivor men dags att börja ta in dem och börja mocka. Har verkligen inte haft tid med dem med alla valpar så skall bli skönt att få lite mera tid. Samt städa upp rövarkulan hemma.... Har varit en lång och arbetssam valpsommar men även kul. Valparna är 15 veckor lördag 11 september.

100912 Söndag Laika flyttar





Nu flyttar sista valpen Laika. Med på bilden är nya matte och Laikas nya kompis.
Hoppas att de kommer att trivas med varandra. Mycket lycka till!

Nu blir det tomt efter alla valpar på i Hedemora och i Vikmanshyttan.

Gamla bilder från vecka 27

Lite gamla komihåg bilder. Detta är bilder från då jag hade semester och mina arbetskamrater kom och hälsade på mina dalmatiner valpar samt fikade. Kul att se. Vad små de var! Valparna alltså. Tiden går fort. Mycket jobb har det varit hela sommaren. Valparna är 15 veckor i morgon. Här nere bilder från 2010-07-06. Ni kan här på bloggen se olika månader under ARKIV ända sedan de var nyfödda.


Tycker valparna i knäet hos tredje grabben sitter så fint! Alla brevid varandra med huvudena hitåt!
13 valpar är många! Inte att rekommendera. Gud vad jobb!



Här är jag också med på ett hörn.



Mina små bebisar.



Nu så här i efterhand ser man ju dem i miniatyr. Man kan se vem som är vem. Helst då man ser teckningen i ansiktet.






Här är lilla Lukas som flyttade till Norge.



Här är lilla Lexie.






Jag och mitt stora sommarprojekt och sommarJOBB! Jösses, har inte hunnit med nå annat!



Ett härligt "familjefoto" på hela Dalmatiner kullen samt några av mina arbetskamrater på ByggPartner.

100910 Fredag Laika




















100910 Fredag Laika återstår


Då återstår bara Laika.



Igår skulle egentligen 3 familjer komma och kolla på valpar men bara 2 familjer kom så Laika återstår.



Fredag är ingen bra dag för mig idag. Först jobbar jag på vanliga jobbet och sedan på extrajobbet på natten. Mamma kommer och hämtar Laika efter lunch då mamma slutar jobbet så får hon vara vid mamma och ha sällskap av henne. Nu har hon sällskap av hundmamman Sandesh men de är hemma ensamma på förmiddagen 3 timmar....



Laika i full rulle!



Laika

100909 Liza


Nu har Liza fått nytt hem! I Hälsingland hamnar hon! Då kanske min mamma kan hälsa på henne någongång då hon åker upp och hälsar på Kenneth i Långhed.



Tjejen som håller i Liza heter Isa. Isa Liza. Kanske får de döpa om Liza och kalla henne något annat.... :-)



100909 Lora


Nu har Lora fått en ny familj och hon hamnar på en bondgård med en bordercollie, kaniner, kossor och kalvar som sällskap!












Lora med nya lillmatten!

100909 Tors lunch, samt alla godkända i besiktning


KLOCKAN 15.00 ALLA TRE GODKÄNDA I VETERINÄRBESIKTNINGEN SKICKAR MIN MAMMA SMS TILL MIG!

Här ovan foto på lunchpromenad torsdag. Blev stressigt och lite strul men valparna var goa och snälla i alla fall. Eftersom jag jobbar har min mamma och morfar åkt och besiktat dem idag på eftermiddagen. Klockan 14.30. Tur jag får hjälp annars skulle det inte ha funkat att jobba och ha valpar. Nu krånglar vår dator på jobbet uppe i Borlänge så jag fick ett litet arbetsbreak här. Lägger in något färskt foto. Kanske någon av valparna åker idag. Både vemodigt samt skönt med mindre jobb. De växer och behöver ha nya hem att fostras och trivas i.



Lilla Liza står och tittar på mig och mamma Sandesh. Min mamma och min morfar i bakgrunden. De skall åka och besikta valparna 14.30. Får se om någon av dem får nya hem i kväll redan då... Morfar bröt foten för något år sedan. Han ramlade på en stege, stegen bröt foten så benpiporna stack ut. Vill inte riktigt läka så han har en krycka. Han är född 1924. Blir 86 år i oktober alltså. Mormor och morfar bor fortfarande i hus och klarar sig själva.



Mamma, morfar, närmast Liza, mitten Laika och längst bak bredvid morfar står Lora.

100909 Torsdag


Liza. Sista kvällen med gänget?!? Idag blir det veterinärbesiktning och någon eller några valpar kan åka redan ikväll. Här morgonpromenad. Passade på att fota lite för det kanske blir sista tillfället.



Laika



Lora



Lora




Sista morgonen med gänget???



Nog har vi lite mysigt allt! Men MYCKET jobb har det varit för mamma och mig! Kommer sakna valparna! Skall dock bli skönt att få lite mer tid till hästarna. <3


100908 Onsdag


Ännu en i gänget...



Laika


Lora



Kvällspromenad med Emma runt kyrkan i Hedemora.






100905 Söndag


Lora brun tik. Mattes lock och plastburkar är roliga att tugga på!
Söndag blev det även då 3 långa promenader. Inte lika härligt väder som lördagen, men varmt ute. Klockan 20.00 var det +16 grader varmt. Själv eftersom jag har jobbat natt blev det väldigt hattigt med sömnen. Sov 2 h 45 min. Upp och fodra valpar och gå lång promenad så de sover gott medans jag skall sova igen. Jag gick och la mig igen efter att ha varit uppe ett par timmar på morgonkvisten. Sov 1 h 45 minuter. Upp och fodra och gå med valpar igen. Sov ett tag till igen. Tredje gången. Nåja, så är det att jobba natt och ha djur...

100904 Lördag kväll


Även lördag kväll bjöd på härligt väder. Det var verkligen fint väder hela lördagen. Här ute i solnedgången. (Jag skall lite senare åka och jobba natt igen.... Suck.) Lördagen blev det 3 härliga långa promenader för de återstående 3 valparna, ut och strosa i gröngräset. Samt valparna var även i utehagen någon timme. Hösten är härlig då det är sånt här väder.



Liza bakom, Laika närmast.



Lora närmast, inte så bra foto precis...



Laika...



Liza svart närmast, Lora brun i mitten, Laika brun längst bak.



Lora och Laika, bruna töser.



Laika och Lora, bruna töser.



Lora, söt tjej, pappa upp i dagen. Han har också mycket tecken runt nos och ögon.

100904 Lunch


Laika brun tik. Laika kollar på pållarna.



Liza svart tik och Laika brun tik. Här är vi ute i det härliga septembervädret. Hästarnas mat bakom.



Lora brun tik.

100904 Lördag morgon 14 veckor


Lördag morgon. Har jobbat natt och gick och la mig efter kl 5. Upp 8 och fodra valpar och gå på morgonpromenad. Det var så där helt underbart väder. Så skön promenad. Jag gick rätt långt och valparna fick gå och strosa. Här kommer bruna tikarna Laika och Lora emot mig. Svarta Liza bakom.



Liza, svart tik.



Närmast Laika brun tik. I mitten Liza svart tik. Bakom Lora brun tik.



Bakom Laika och Lora. Liza svart tik kommer springandes. Här ute på "Hälla grund". En ö i Dalävlen/Hovran kan man väl säga....



Laika, brun tik.



Liza svart tik till vänster. Laika till höger brun tik. Lora bakom brun tik.



Liza svart tik kommer som en lejonunge. Bakom Lora brun tik tittar hitåt.



Lora kommer springandes mot mig. Laika med pinnen i mitten.



Lora närmast. Laika och Liza bär samma pinne.



Laika och Liza bär samma pinne.



Laika brun, Liza svart.



Laika brun till vänster. Liza till höger.



Liza och Lora håller i samma pinne. Laika sitter bakom och tuggar på något.



Liza, Lora, Laika.



Liza på morgon promenad. Morgonstund har guld i mund.



Liza och Laika.



Liza och Laika.

100903 Fredag kvälls promenad


Fredag kvälls promenad. Så där riktig underbart kvällsväder. Här står de tre återstående tjejerna på rad. Jag har förmånen att bo på landet med åkrar och energiskogsområden bakom huset där det inte är nån trafik.



Liza och Lora. Liza är en svart tik och Lora är en brun tik.



Liza svart och Laika brun.









Liza



Lora närmast



Liza Laika



Liza



Liza



Liza



Liza



Liza, Laika



Laika närmast, brun tik. Liza bakom, svart tik.



Laika närmast, Liza bakom.



Samma par igen Laika och Liza.



Liza



Lora tittar hitåt. Laika bakom. Båda bruna töser.

100903 Fredag lunch promenad


Lunch promenad med valparna. Så fort jag kom förbi hästhagarna släppte jag dem: De håller sig i närheten av mig och mamma Sandesh. Härligt soligt väder. Men lite blött och lerigt.



Här är återstående 3 valparna. Till vänster brun Lora, till höger brun Laika, längst bak svart Liza.



Liza närmast, Laika till vänster bakom och Lora till höger bakom.



Lora och Laika.



Lora, Liza, Laika.



Lora närmast, Laika näst närmast, Liza längst bak.



Tjoho vad det går.



Liza närmast. Hedemora kyrka i bakgrunden.



Liza närmast.



Liza, Laika och Lora.



Laika pinkar. Liza till höger om Laika.



Laika till vänster. Lora till höger.



Kul att springa lite! Bra att göra av med lite energi. Var ute på en halvtimmes promenad på lunchen.



Laika till höger.



Laika vänster - brun, Lora höger - brun, Liza bakom - svart.



Så nu är vi på hemväg och leriga om fossingar och mage.



Här samlade jag in dem och gick i koppel sista biten hem upp på gården.
HA EN TREVLIG HELG GOTT FOLK!

100903 Fredag morgon


Fredag morgon. Bra är att ha två valpar. Då kan jag bära ner dem från 3:dje våningen under armarna och ha Sandesh mamman i koppel. Men tre är lite dumt. Nu orkade jag inte gå två promenader utan tänkte jag skulle vara lite tidseffektiv och gå med alla samtidigt. De fick då åka tunn-hiss ner för trapporna. Jag brukar nämligen bära ner dem. Var och en valp väger 10 kg så det är väl sisådär en 30 kg. Men går bra då man bär ner. Upp knatar de själva. I morse då jag bar ner dem och satt ut dem i hallen nere så kutade en av dem upp igen... Suck. Nåja, gick bra. Band fast de återstående där nere och sprang upp och hämtade Lora.


'
På promenad. Alla i en smäll...



Gäsp säger Laika



Laika närmast brun, Lora sitter brun, Liza längst bak svart.



Lora gäspar



Lora, Liza bakom.



Laika

100902 Torsdag Bilder på LAIKA


LAIKA, brun tik.

Nu har mamma haft återstående 3 valpar tisdag till torsdag i Vikmanshyttan. Torsdag kväll var jag och hämtade dem från mamma och de får åka till Hedemora. Mamma skall åka till Långhed. Mamma hade redan gått promenad med Liza och Lora. Så jag fick gå ut och gå promenad med Laika och Sandesh bara. Här några bilder på Laika som fortfarande är otingad.



























100902 Torsdag

De tre valpar som nu är kvar. Lora, Liza och Laika. 3 mån gamla

De tre valpar som väntar på att få komma till ett bra hem. De är koppelvana och bor inne i lägenheten.
Samma leksak ska man ha. Lora, Liza, Laika.

100902 torsdag, Liza

LizaLiza

Liza. Marianne och Gustavs favorit.

100902 torsdag, Lora





Lora och Laika

Lora främst och Laika längre bak.


LoraLoraLora

Lora är en av de tre valpar som väntar på att komma till ett bra hem.Lora

100902 torsdag, Laika

LaikaLaikaLaikaLaika

Här kommer flera bilder på Laika. Inte lätt att knäppa kort på livliga valpar. Carina, Lenas syster är fotograf.

100831 Linette


Nu flyttar Linette hem till Lukas och storpudeln Nisse.


Lycka till Linette med din nya familj!

100831 Måndag




De blir båda godkända och veterinären tycker att det är trevliga valpar.


Linette och Lassie är hos veterinären inför flytt.

RSS 2.0